Zoeken

Nu online

Profielfoto van SayanMira Profielfoto van Cinta Profielfoto van Fayana Profielfoto van BusinessChick

BusinessChick (36)

Lid sinds: 27-03-2014

Hallo! Wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn profiel te lezen. Ik ben een leuke meid. Zelfstandig met een eigen salon en altijd vrolijk. Ik heb wel een vriend met wie ik een LAT relatie heb. Wij hebben een open relatie. Dat was niet altijd zo maar omdat we een tijd lang elkaar zelden zagen, is dat met wederzijdse toestemming zo gegroeid. En het bevalt ons prima hoor. Ik denk alleen niet dat het zal werken als we eenmaal samen gaan wonen, maar dat is voorlopig niet aan de orde.


SayanMira (48)

Lid sinds: 28-05-2015

Mijn ouders hebben een groot huis achtergelaten toen ze kwamen te overlijden een lange poos geleden, sinds dien laat ik mensen van over de hele wereld in dit huis overnachten.. soort Couchsurfing, als je dat kent natuurlijk :) Er is ook nog een speciaal plaatsje vrij in mijn bed.. ;)


Fayana (46)

Lid sinds: 23-06-2014

Het leven heeft mij zo veel moois gegeven. Zware episodes ook. Dat alles heeft mij gemaakt tot de warme, gelukkige vrouw die ik nu ben. Ik ga oprecht, naturel, diep voelend door het leven. Hier en nu speelt het zich af.Een goed gesprek, lekker glas wijn, een mooie wandeling, lekker weer, bloemen en jonge vogels, kamperen en spelende kinderen...Zoveel schoonheid en rijkdom krijgt voor mij nog meer glans als ik dat mag delen met mijn lief.Ik kijk uit naar onze ontmoeting!


Cinta (42)

Lid sinds: 16-11-2015

Goedendag heren, heb nog vrijwel geen idee wat ik hier zou kunnen verwachten. Maar het zou wel geweldig zijn als ik een leuke man tegen zal komen die mijn toekomstige partner zal worden. Ik heb geen hoge verwachtingen, maar hopen mag altijd wel, nietwaar?


Schat-Tie (50)

Lid sinds: 10-12-2015

Lief dat je even hier komt kijken. Ik ben Nanda. Ik vind het wel leuk om eens iemand te leren kennen. Een beetje af te tasten naar wat hij zoekt en kijken of we hetzelfde zoeken. En van zijn kant hetzelfde. Dan ontmoeten en dan kan je pas zeggen of het echt gaat klikken. Maar die leuke dag ga ik graag hebben.


Patttie (44)

Lid sinds: 11-08-2014 Almere

Verscholen achterin de archiefkasten werk ik dagelijks bij een groot, maar vooral oud administratie kantoor. Ik ben getrouwd, maar voel me behoorlijk verwaarloosd. Mijn man vist vrij veel, tot ergernis aan toe. Hij is sinds vorige jaar zijn baan kwijt geraakt en gebruikt nu al zijn 'vrije tijd' om te gaan vissen. Ik ben sindsdien op de onderste plaats gekomen samen met de kids. Ik vind het op dit moment te zielig en te moeilijk mijn man te verlaten, maar de verleiding is groot, net als de verleiding om de passie en seks bij een andere man te zoeken. Want seks is iets wat ik al enkele jaren niet heb mogen ervaren. Maar ik ben ook maar een mens, en ik heb gevoelens en vooral lusten!


Lootemaar (44)

Lid sinds: 30-06-2014

Het is wel grappig, ik had mijzelf hier nooit verwacht, en nu dat ik er ben begint het wel ontzettend spannend te worden voor mij! Ik ben graag thuis, hou van romantiek en wil dat graag met iemand delen. Ze zeggen altijd dat zoeken niet werkt, maar ik wacht het graag af en ik zie graag wat voor reactie ik krijg. Thuis op de bank met een glaasje wijn ben ik het liefst, je kan het met weinig heel gezellig hebben.


Soulmategzk (62)

Lid sinds: 14-10-2015

Ik ben heel spontaan en zit vol energie. Ik hou mijn lichaam ook nog in de juiste vorm, doordat ik graag op de fiets spring.


svdk (42)

Lid sinds: 25-08-2014

Ik vraag me af of andere honden denken dat poedels lid zijn van een of andere vreemde sekte??? Zo, heb ik jullie aandacht? Dan nu een paar steekwoorden die mij omschrijven: feestbeest - 80s fan - cocktails - honden (geen poedels ;-)) - ondeugend - lief - soms niet lief ;-) maar meestal wel hoor - ik hou van koffie maar alcohol is wel lekkerder - chocola - ijsjes


Caar (68)

Lid sinds: 07-08-2014 Boxmeer

Energiek; jong van geest; ondernemend en snel enthousiast te krijgen voor iets. Ik kijk naar kansen en mogelijkheden. Ben een zon genieter . Ga in de zomer heel vaal naar Scheveningen hou van het strand.


De minimale leeftijd voor deelname aan 30pluscontacten.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van 30pluscontacten.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op 30pluscontacten.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. 30pluscontacten.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op 30pluscontacten.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten. Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.
30pluscontacten.nl © 2010 - 2016 Alle rechten voorbehouden.
The Right Link B.V.
U dient aan de minimale leeftijd te voldoen om gebruik te maken van deze 1:1 chatdienst. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op 30pluscontacten.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk.
Eenmalige dienst a € 10 per 10 credits