Zoeken

Rachelzktseks (41)

Lid sinds: 21-02-2017 Winneweer

De scheiding is nu al een maand of vier rond! De kinderen beginnen te wennen aan de nieuwe situatie en gaan regelmatig naar hun paps. Toch, het is een beetje raar, maar ik mis de seks enorm. Nu speel ik heel vaak met mezelf, maar dat is toch niet helemaal mijn bedoeling voor de toekomst. Ik wil wel weer eens seks met een echte paal/man. Laten we anders eens kijken of wij die geile kant van elkaar naar boven kunnen halen. Bij mij niet echt nodig hoor, want ik ben elke dag heet en nat.


NadaJada (49)

Lid sinds: 10-02-2016

Heb al een hele tijd geen seks meer gehad: nada, noppes, niks!! En dan te bedenken dat ik een vent thuis heb zitten maar die heeft er de laatste tijd geen zin meer in. Ok, dan niet maar dan ga ik het wel buiten de deur zoeken. Om seksloos door het leven te gaan, daar voel ik me toch nog te jong en energiek voor. Ik vind het wel lekker om stevig geneukt te worden en standjes waarbij ik de controle heb, vind ik het geilste.


Miesje1 (40)

Lid sinds: 01-07-2014

Ik heb hier even rondgekeken of er leuke mannen zijn en ja die zijn er wel volgens mij, maar er zijn ook een hoop concurrentes, waarvan sommige echt letterlijk uit de kleding gaan om op te vallen. Dat laatste is iets wat ik dus nooit zou durven zo op internet en dat vind ik ook meer iets privé voor de ware en die hoop ik hier te vinden.


Isabel70 (46)

Lid sinds: 21-02-2017 Harmelen

Na het een tijdje alleen te hebben geprobeerd ben ik toch tot de ontdekking gekomen dat dat allemaal helemaal niet zo leuk is als sommigen je laten denken. Ik mis gewoon iemand in mijn leven die net als ik van gezelligheid houd, iemand om bij thuis te komen en een mooie toekomst mee op te kunnen bouwen.


Sjerronneke (47)

Lid sinds: 21-02-2017 Herten

Gedraag jezelf haha. Ik heb mezelf wel lang genoeg gedragen vind ik zelf. Het is dat ik zelf in mijn tepels kneep want hij deed het niet hoor! En dat clitje je weet toch ook wel waar het voor is. Nou dan, hou je het bij kijken of wil je ook van bil?


Pimpeloentj2017 (41)

Lid sinds: 11-02-2015

Ik hou van spontane acties, ik ben een positief ingestelde vrouw en ben een grote babbelkous. Ik mis een maatje in mijn leven, een steun en toeverlaat, een soulmate als je het zo wilt noemen. Ik weet niet of ik die hier ga vinden maar als ik het niet probeer, dan kom ik er helemaal niet achter.


CHaNtAl19672017 (49)

Lid sinds: 21-02-2017 Nijmegen

Ik mag en kan zeggen dat ik best wel rijk ben. Mijn vader heeft me een goed gevulde bankrekening achtergelaten. Maar wat is geld als je eenzaam bent. Niets. Nu ben ik iemand die een hele kast vol heeft met sexy kleding, lingerie, kousen en speeltjes. Maar waar is die man waar ik sexy voor kan zijn? Waar is de man die mijn seks weer nieuw leven gaat inblazen? JIJ??????????


Liefroosje56 (36)

Lid sinds: 09-02-2016

Pittige tante als ik mezelf in het kort moet omschrijven. Ik kan nogal duidelijk in mijn mening zijn en zeggen wat ik denk. En dat doe ik nu dus ook. Ik wil die geile vent die met dat stoere uiterlijk. Lekker eens flink onder mijn handen mond en de rest nemen. Laten we dat eens doen en in ieder geval seks gaan hebben in plaats van kijken of er een ander is.


Yoshiiii (37)

Lid sinds: 03-02-2016

Als ik nou hier eens een leuk vriendje kan vinden. Een die precies begrijpt wat ik wil en aanvoelt wat ik wil. En dan bedoel ik dus absoluut niet van die dingen zoals wil ze drinken ja of nee. Nee gewoon precies de juiste plekken weten te raken en me heel erg opgewonden maken. Je zocht toch ook seks. Wat dacht dat je dat ik aan het doen was dan. .


Man4Juut (44)

Lid sinds: 21-02-2017 Rijnsburg

Hier wil ik gewoon heel duidelijk zijn naar alle mannen die op zoek zijn naar een vrouw. Ik wil een van jullie voor een avondje hebben. Dat kan toch niet heel lang duren voordat ik jou gevonden heb?


De minimale leeftijd voor deelname aan 30pluscontacten.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van 30pluscontacten.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op 30pluscontacten.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. 30pluscontacten.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op 30pluscontacten.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten. Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.
30pluscontacten.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.
The Right Link B.V.
U dient aan de minimale leeftijd te voldoen om gebruik te maken van deze 1:1 chatdienst. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op 30pluscontacten.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk.
Eenmalige dienst a € 10 per 10 credits