Zoeken

Nu online

Profielfoto van Looking4fun

Niczktpik2017 (39)

Lid sinds: 23-05-2017 Weelde

Volgens mij is het duidelijk wat ik zoek: een pik! Ik zit er alweer een paar maanden zonder en kan er niet meer tegen. Dat gevoel van dat natte kopje wat tussen mijn lipjes door glibbert en mij daarna steeds wat sneller en harder begint te nemen.


VeertjeA2017 (45)

Lid sinds: 23-05-2017 Denderbelle

Actieve dame, die als evenementenplanner regelmatig voorn iets naar concerten kan gaan. Ik zoek een lekker maatje die met mij mee zou willen en als wij elkaar dan ook nog wat aandacht schenken....Ik bedoel lekkere seks met elkaar hebben, zien we vanzelf wat het wordt.


BeroepsLover (36)

Lid sinds: 01-05-2014

Ik ben getrouwd maar kom veel te kort thuis. Ik denk dat mijn man een andere heeft, dus ik wil ook weer gaan genieten. Wie laat mij weer heerlijk vrouw voelen?


Alodia (36)

Lid sinds: 09-12-2014 Vissenaken

Als een gescheiden vrouw, mis ik af en toe toch wel de genegenheid en de dingen die alleen een man mij kan geven. Ik denk dat wij wel oud en wijs genoeg zijn, om te begrijpen wat ik bedoel. ;)


Mingerie (40)

Lid sinds: 29-04-2014

Hallo, ik ben een sensuele en aantrekkelijke vrouw en ik ben op zoek naar een stel om samen opwindende en geile avonden te beleven. Want volgens mij is er meer tussen hemel en aarde, dan 1 keer per week een beurt te hebben gehad..


BeeBeeXxX1969 (47)

Lid sinds: 07-02-2017

Pak mijn borsten lekker vast en druk me eens tegen de deur als je me lekker pakt. Ik hou van afwisseling maar hou nog meer van jouw dikke pik in alle gaatjes die je maar kan bedenken!


SweetMissAmy (58)

Lid sinds: 13-04-2015

Leuke,lieve en actieve vrouw werkzaam in de horeca, zou het leuk vinden om hier een man tegen te komen.Wat zou het leuk zijn om hier iemand tegen te komen en er dan samen iets moois van te maken!


Neeltjenaakt (54)

Lid sinds: 04-06-2014 Deventer

Gezellige dame die van de buitenlucht houdt en hier ook graag naakt in loopt zoekt een seksmaatje voor langere periode die, als we er beiden zin in hebben, naar me toe komt om gezellig wat te eten, een wandelingetje te maken en vervolgens samen romantisch voor de open haard gaan liggen voor een heerlijke vrijpartij.


Aramsamsam2017 (47)

Lid sinds: 25-03-2016

Als wij nu eens een stukje samen zouden gaan fietsen en dan bij een leuk veldje zouden gaan zitten met een kleedje. Dan zou het toch wel lekker zijn als we ons daar eens lekker laten gaan.


Dikkiedik1952 (65)

Lid sinds: 11-08-2014

Een lieve vrouw die heel sociaal is en mensen goed aanvoelt. Ik ben zacht van aard en heb een rustige uitstralingen. Ik zie het leven als positief, ook al maak ik soms van dichtbij moeilijke dingen mee. Ik zou graag een man ontmoeten die net zo denkt als ik en er het beste van maken.


De minimale leeftijd voor deelname aan 30pluscontacten.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van 30pluscontacten.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op 30pluscontacten.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. 30pluscontacten.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op 30pluscontacten.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten. Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.
30pluscontacten.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.
The Right Link B.V.
U dient aan de minimale leeftijd te voldoen om gebruik te maken van deze 1:1 chatdienst. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op 30pluscontacten.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk.
Eenmalige dienst a € 10 per 10 credits