Zoeken

DateRosa (49)

Lid sinds: 26-09-2017

Zo, ik heb het hem nu voor de 100ste keer duidelijk gemaakt, NEE IK WIL JE NIET TERUG! Ik heb het veel te goed zo, gaan en staan, maar vooral doen wat IK wil. Ik heb al enkele heerlijke sexdates gehad hier, maar ben nu gewoon opzoek naar een nieuwe. Hij moet wel geil en vol variatie zijn, dat is mijn enige voorwaarde.


Velien (38)

Lid sinds: 26-09-2017

Sinds ik gescheiden bent lijkt het of mijn vriendengroep inkrimpt. Mijn gevoel zegt dat de vrouwen mij als een bedreiging zien voor hun man. Onzin want ik zal nooit een man inpikken van mijn vrienden. Het doet pijn van binnen dit. Natuurlijk mis ik wel het fijne genieten met een man. Dat is een gezond iets en ik zoek daarom wat spanning in een date.


MYK98 (39)

Lid sinds: 26-09-2017

Sportieve vrouw die graag in haar ondergoed loopt en sport in pikante outfitjes. Vind het altijd leuk als mannen naar mij kijken terwijl ik bezig ben met mijn work-out. Ik heb die aandacht gewoon nodig denk ik. Verder ben ik benieuwd naar wat ik hier allemaal ga tegenkomen.


Diaantje2017 (45)

Lid sinds: 26-09-2017

Ik ben Diane, en ben nu een aantal jaren gescheiden, en miste ontzettend de geile praat, en mis op dit moment wel heel erg een man in mijn leven waar ik sex mee kan hebben. Ik ben nu sinds een tijdje ook geil aan het chatten met mannen, wil jij dit ook?


jonnekeh (45)

Lid sinds: 26-09-2017

Ze zeggen altijd dat op elk potje een deksel past en ik hoop dat ik hier mijn deksel kan vinden. Ik ben een gezellige vrouw en wil graag een beetje gaan settelen. Huisje boompje en op een dag misschien een beestje erbij. Wat vind jij? Zullen we het misschien proberen?


Dinly (41)

Lid sinds: 26-09-2017

Deze gezellige dame is op zoek naar een leuke date. Ik hou van reizen, en samen gezellig een avondje uit gaan. Ook ben ik niet op mijn mondje gevallen, dus als jij een mondige man bent, mag je snel wat van je laten horen.


Syllasa (37)

Lid sinds: 14-04-2016

Meestal is het moeilijk om iemand te vinden die helemaal bij je past, dat is dan ook de reden waarom ik dat niet gaat zoeken. De kans dat ik het dan vind is namelijk nogal klein. Ik vind het wel leuk om vrije sex te hebben en te genieten van een leuke man. Slaapkamer is toch favoriet. Maar heb je eventueel een ander idee? Ik hoor het graag.


Kersopdetaa2016 (47)

Lid sinds: 29-07-2016

Voor mijn werk veel op reis en tja, het liefste in elke stad een andere schat. En dat mag ook best een leuk stel zijn van ik eet graag van twee walletjes ;-)


frummeltje (35)

Lid sinds: 22-09-2017

Single, zin in seks en gewoon geen maatje hebben. Eigenlijk wel triest maar ik ga daar wel wat aan doen, per direct. Een seksmaatje voor vaker denk ik aan, dat zou meer dan heerlijk zijn nu. Heb jij er ook zoveel zin in.


heet (59)

Lid sinds: 28-05-2014 Rotterdam

Ik ben trots op mijn lichaam en laat dat dan ook graag zien. Ik draag graag uitdagende kleren of lig topless te zonnen. Waarom zou ik mij moeten verbergen op mijn leeftijd! Mijn borsten zijn erg gevoelig en vind het erg lekker als iemand de tanden in mijn gevoelige tepels zet. Ik zet ook graag ergens mijn tanden in. Nieuwsgierig geworden!
The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk. Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

30pluscontacten.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.